Book now

Seminare & Konferenca

Salla konference dhe banketesh të përshtatshme për mbledhje dhe evente.

Eventet më të rëndësishme lokale e ndërkombëtare në formën e konferencave të mëdha, konferenca shtypi apo takime private mbajnë vulën e „Rogner Hotel Tirana“.

 

Skuadra e departamentit të eventeve është në dispozicionin tuaj për t’ju mundësuar një organizim profesional të plotë.

More

Qëndra e Biznesit

Na lejoni t’ju mundësojmë një qëndrim akoma më të frytshëm. Qëndra e Biznesit ofron 4 hapsira pune të pajisura me kompjuter, printer, skaner, fotokopje dhe faks.

Internet

Shfrytëzoni shërbimin e shpejtë të internetit në zonat publike të hotelit si edhe në dhomën tuaj, pa pagesë si mysafir biznesi apo si pjesë e grupeve turistike.

KUR

rolex replica