Book now

Dhomat

Dhomat me pamjen më të bukur në Tiranë

Dhomat

178 dhomat e arreduara më së miri - 134 dhoma dopjo, 18 dhoma delux, 8 junior suita, 17 suita si edhe suita Presidenciale – ofrojnë komfort internacional dhe një pamje të mrekullueshme nga kopshti madhështor mesdhetar me pishinë ose nga bulevardi më i bukur i Tiranës.

KUR

rolex replica