autocad raster design 2009 32 and 64 bit oem buy cheap autocad 2011 autodesk lt 2008 lynda.com - autocad 2016 essential training cheap autocad 2005 autodesk fabrication estmep 2016 corel painter x oem autocad prices
Book now

The Garden Hotel

Një hotel në qendër të ekonomisë, politikës dhe mikpritjes! Pika e referimit më e njohur e qytetit.

KUR

Rogner: Vendi ideal për vendimarrje të suksesshme!

 

Ndër shumë hotele... spikat Rogner Hotel Tirana.

Eshtë hoteli me vendodhjen më të mirë në qytet dhe hoteli i parë në Shqipëri i ndërtuar sipas standarteve ndërkombëtare, i pozicionuar në bulevardin kryesor “Dëshmorët e Kombit”, në zemër të Tiranës. Mikpritja dhe shërbimi, komoditeti dhe siguria bëjnë që hoteli të jetë vend takimi për elitën ekonomike, diplomatike dhe kulturore të Shqipërisë.

 

Selia e Kuvendit, Presidenca, Kryeministria dhe shumë ambasada të rëndësishme ndodhen vetëm disa hapa larg hotelit.

 

 

Për biznes apo thjesht për kënaqësi: ju keni zgjedhur vendin e duhur – Mirëserdhët!

[Translate to AL:]