buying autodesk inventor lt suite autocad lt student buy cheap autocad architecture 2008 autodesk autocad mep 2011 buy cheap software autocad 2011 autocad 2000i authorisation code autodesk lustre pricing
Book now

Përmbledhje

Hoteli juaj për biznes në Tiranë, Shqipëri

Mund të na keni përzgjedhur për shkak të vendodhjes strategjike, për shërbimin dhe mikpritjen legjendare Austriake, për mundësinë e krijimit të një rrethi social elitar apo për bukuritë e kopshtit tonë...

Por cilado të jetë arsyeja, e kemi për kënaqësi t’ju mirëpresim dhe të sigurojmë një qëndrim sa më të frytshëm e më komod të jetë e mundur. 


Hotel biznesi në mes të gjelbërimit 

Hotel biznesi dhe turistik në të njëjtën kohë. Rogner Hotel Tirana me kopshtin e mrekullueshëm Mediterran ofron një oaz qetësie në zemër të kryeqytetit.

KUR