Book now

SPA & HAMMAM

 

                               Renew. Relax. Refresh

Bamboo Spa & Hammam është vendi ku kombinimi i bimëve aromatike, ujit të ngrohtë, masazheve terapeutike, trajtimeve të fytyrës dhe produkteve të pastra organike, bashkohen për t'ju dhuruar një eksperiencë luksoze SPA-je. Në Bamboo Spa & Hammam ofrojmë trajtime natyrore të frymëzuara nga ritualet e lashta. Edhe një qëndrim i shkurtër mund t'ju japë një efekt të thellë dhe të qëndrueshëm të relaksimit në trup dhe ndjenjën e mirëqenies.

Për klientët e hotelit hyrja në Hammam është pa pagesë, për ritualin e vetë-shërbimit.

Për listën e plotë të çmimeve klikoni këtu

Fushë Tenisi

Shëno Fitoren

Të stërvitesh vetë apo të luash me kundërshtarë, fusha është e juaja për 24 orë.

Palestër

Për të djegur të gjitha kaloritë…

Pajisjet e markës Techno Gym, pajisjet për kardio, thesi i boksit dhe girat do ju ndihmojnë të stërviteni gjatë 24 orëve.

Sauna

Zgjidhni të kaloni pak minuta në Saunën tonë të rë, për të rigjallëruar trupin tuaj pas një ditë plot aktivitete.

KUR

rolex replica