maxon cinema 4d r10 studio-bundle for mac oem autocad raster design 2011 32 and 64 bit oem purchase autocad 2000 buy autodesk 3d studio max 2012 cheap autodesk autocad electrical 2009
Book now

Gold Award

Ceremonia e ndarjes së cmimeve nga Authentic Albania, ku Rogner Hotel Tirana ka fituar cmimin „Gold Award“

Presidenti i Austrisë viziton Rogner Hotel Tirana

Shkëlqesia e tij, Dr. Heinz Fischer dhe pronari i Rogner Hotel Tirana Kommerzialrat Robert Rogner.

Interviste ekskluzive me Znj. Melitta Rogner

Na lejoni t’ju njohim me një histori suksesi dhe një frymëzim njerëzor.

(Suksesi i disa njerëzve qëndron në thjeshtësinë e sjelljes, madhështinë e shpirtit njerëzor dhe në modestinë e tyre).

http://gazeta-shqip.com/lajme/2013/12/22/melitta-rogner-duket-se-ne-jeten-time-te-meparshme-kam-qene-shqiptare/

KUR