Book now

Shërbim Kateringu

Shërbimi ynë me 5 yje për eventin tuaj!

*Kulinaria me përkujdesjen e Shefit Austriak (Kulinari Gourmet - Finger food – Gatime tradicionale shqiptare – Kuzhinë internacionale – BBQ)

*Standart ndërkombëtar dhe shërbim superior (staf profesional dhe servise luksoze)

*Dekorime (me lule, qirinj etj)

…të përshtatura sipas eventit tuaj:

Pritje/ Darka Gala, Inagurime, Fejesa, Festa Surprizë, Ceremoni përvjetorësh, etj

KUR

rolex replica