Book now

Skuadra

Skuadra jonë profesioniste është në shërbimin tuaj 24 orë, në 7 ditë të javës. Ne jemi këtu për ta bërë qëndrimin tuaj në Rogner Hotel Tirana sa më të këndshëm të jetë e mundur dhe sa më efikas të jetë nevoja. Mirëqënia juaj është misioni ynë i përditshëm dhe secili prej punonjësve operon me krenari dhe kënaqësi. Ndihemi krenarë për shumë punëtorë që prej vitesh janë pjesë e stafit të Rogner Hotel Tirana madje shumë prej tyre që në hapje të këtij hoteli, në vitin 1995. “Bashkimi bën fuqinë” siç edhe vetë shprehja e thotë, merreni në konsideratë dhe vërtetojeni vetë ju. Rogner Hotel Tirana ofron atmosferë, kulturë dhe mikpritje!

Jemi të lumtur t’ju mirëpresim në Rogner Hotel Tirana!

KUR

rolex replica