Book now

Bubbles Bar

Një kokteil buzë pishinës

Vend takimi i preferuar gjatë muajve të verës si për elitën e biznesit dhe për turistët ku mund të shijohet një kokteil freskues apo të organizohen ceremoni madhështore pranë pishinës së rrethuar nga gjelbërimi i palmave.

KUR

rolex replica