Book now

Kontakte & Info

Ne vazhdimisht përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë tuaja që mundësojnë ndërtimin e marrdhënieve pozitive dhe afatgjata. Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje apo kërkesë.

Rogner Hotel Tirana · Bulevardi Dëshmorët e Kombit · AL-Tirana

T: +355 4 2235035 · F: 355 4 2235050 · E: info.tirana(at)rogner.com

Contact Us

Vendodhja

Një pikë referimi

I pozicionuar në zemër të Tiranës, në bulevardin kryesor pranë Kryeministrisë dhe Kuvendit. Të gjitha institucionet e rëndësishme si ministritë apo ambasadat si edhe qendrat tregtare ndodhen pak hapa larg hotelit.

More

Arrival

Tirana is serviced daily by various European airlines.

Shuttle Service

We offer a shuttle service from Tirana Airport; shuttle service for groups is possible on request. Depending on the time of the day, itinerary from the airport to the hotel takes between 20 to 45 minutes.

More
rolex replica