Book now

Pajisje Konference

Pajisjet utilitare për konferenca janë të disponueshme në të gjitha sallat e konferencave. Për kërkesa të veçanta, ju lutem na kontaktoni paraprakisht. 

Pajisje konference 

 • Internet valor ose me kabëll
 • Sistem zëri
 • Tabelë në stativ (përfshirë: letër dhe tushë)
 • TV-set 
 • Inçizim me video
 • Ekran në stativ
 • Tabelë me thumba 
 • Foltore me mikrofon
 • Mikrofon tavoline
 • Mikrofon me valë
 • Tregues me laser
 • Sistem për CD
 • Telefon Fiks
 • Blloqe dhe stilolapsa

Pajisje me pagesë ekstra

 • Etiketë Emri (EUR 1,00/copë)
 • Set Takimi (EUR 30,00/ditë)
 • Projektor (EUR 80,00/ditë)
 • Laptop (EUR 50,00/ditë)

Shërbime

 • Fotokopje dhe Faks (pagesa sipas sasisë)

KUR

rolex replica