moldflow autodesk autodesk san francisco best price autocad 2011 for mac autodesk instructor hire autocad john deere autocad 2008 software price best price autodesk autocad 2011 for mac autocad to pdf problems watermark software autocad autodesk rochester ny
Book now

Pishina

Ujë në mes të oazit

Mes natyrës së gjelbëruar dhe palmave gjendet e rrethuar një nga pishinat më të mëdha të qytetit që të fton të zhytesh pas një dite të lodhshme pune. Edhe gjatë periudhës së dimrit mund ta shfrytëzoni pasi pishina ka sistem ngrohje.

KUR