free autodesk training videos autocad r2 help free autocad full programs autodesk lt 2008 coreldraw graphics suite x6 autocad information
Book now

Filozofia

Pse na besoni!

Sot, pas 21 vitesh si pjesë historike e Shqipërisë jemi krenar të pohojmë se: Ne jemi dhe do të mbetemi hoteli kryesor në Tiranë. Në qendër të vëmendjes dhe ambicjes sonë, qëndroni Ju, klienti ynë.

Në mënyrë që qëndrimi juaj të jetë i paharruar dhe një eksperiencë pozitive ne vendosim përkushtim dhe pasion në punën tonë. Ky është edhe qëllimi i punës sonë për të pasur përmirësime të vazhdueshme me vendosmëri dhe vetëdije, me përzemërsi dhe përulje, vizionarë dhe me stil.

Ne e ndërrmarim këtë angazhim për ju si mysafir, për ne si një skuadër dhe gjithashtu si një detyrim ndaj emrit “Rogner”.

KUR