buy cheap software autocad map 3d 2010 32 and 64 bit autocad 2007 student version software contacto autodesk portugal autodesk impression 2 how to find last person on an autocad drawing autodesk autocad electrical 2021 buy corel word perfect 9 autodesk fabrication cadmep 2016
Book now

Kopshti

Në mes të gjelbërimit

Kopshti i mrekullueshëm Mediterran ju fton të përjetoni një eksperiencë unike relaksi dhe qetësie gjatë qëndrimit tuaj. Do ta gjeni veten të rrethuar nga natyra e gjelbëruar edhe pse në qendër të qytetit.

 

Për të gjithë sport-dashësit është në dispozicion gjatë gjithë vitit fusha e tenisit dhe e mini-golfit. Pranë pishinës do të ndiheni të tunduar për një zhytje apo një kokteil freskues në Bubbles Bar.

KUR