autodesk quantity takeoff 2009 discount autodesk autocad architecture 2010 (32 bit) lidar into autocad autodesk maya 2009 unlimited autocad forums autodesk sues autodesk 1980 old autocad software buy autocad civil 3d 2009
Book now

Seminare & Konferenca

Salla konference dhe banketesh të përshtatshme për mbledhje dhe evente.

Eventet më të rëndësishme lokale e ndërkombëtare në formën e konferencave të mëdha, konferenca shtypi apo takime private mbajnë vulën e „Rogner Hotel Tirana“.

 

Skuadra e departamentit të eventeve është në dispozicionin tuaj për t’ju mundësuar një organizim profesional të plotë.

More

Qëndra e Biznesit

Na lejoni t’ju mundësojmë një qëndrim akoma më të frytshëm. Qëndra e Biznesit ofron 4 hapsira pune të pajisura me kompjuter, printer, skaner, fotokopje dhe faks.

Internet

Shfrytëzoni shërbimin e shpejtë të internetit në zonat publike të hotelit si edhe në dhomën tuaj, pa pagesë si mysafir biznesi apo si pjesë e grupeve turistike.

KUR