low price oem autodesk navisworks simulate 2010 autodesk alias autostudio 2020 purchase low price oem autodesk autocad 2009 online autocad ed autodesk viz 2010 oem autodesk revit and autodesk inventor pricing
Book now

The Supreme Venue For Your Special Day

Të dashur Nuse & Dhëndër,

Për ditën tuaj më të rëndësishme, ne ju dedikohemi me eksperiencën 23-vjeçare, që ndër vite e kemi përsosur për të krijuar eventin tuaj unik.

Nën markën Rogner do të gjeni: një shërbim superior nganjë skuadër profesioniste që kuron çdo detaj; ambientet madhështore që i përshtaten ceremonive të ndryshme, të rrethuara nga një kopësht që sjell përrallën në eventin tuaj; kulinarinë që vjen në formën më të rafinuar duke ruajtur
shijet e traditës të miksuara me risitë internacionale dhe të gjitha këto në zemër të Tiranës.

Në shërbimin tuaj,

që t’ju dhurojmë ditën të cilën do e kujtoni gjithë jetën.

 


E gjithë skuadra e Rogner

Ne gjithmonë mundohemi t’ju ofrojmë një eksperiencë të paharruar, duke ndërtuar kështu marrdhënie pozitive e afat-gjata

Kërkoni mbështetjen tonë për organizimin e dasmës suaj.

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”  Tirana, Albania
T +355 4 2235035  |  F +355 4 2235050  |  events.tirana@rogner.com