Book now

Dasmat

Vendi ideal për ditën tuaj më të rëndësishme.

Besojini emrit të mirë që kemi ndërtuar ndër vite, intuitës dhe profesionalizmit për të realizuar dasmën e ëndrave tuaja. Fillojeni ceremoninë me puthjen e parë si „Burrë e Grua“ për të mirpritur më pas të afërmit tuaj në zonën e pishinës me një dekorim të personalizuar dhe të përjetoni mbrëmjen gala në Restorant Apollonia.

KUR

rolex replica